OM OS

M2C Denmark Location, Aalborg

Med beliggenhed i hjertet af Aalborg, arbejder M2C hårdt på at hjælpe små til mellemstore virksomheder med at vokse og nå deres fulde potentiale. Uanset om din virksomhed ønsker

at etablere sig på markedet, få kontakt til nye målgrupper eller forbedre kontakten med den nuværende kundebase, har vi evnerne og erfaringen til at opfylde ønsket. Ved at lære Jeres virksomhed at kende og lytte til Jeres behov, kan vi finde den fremgangsmåde som er helt

rigtig for Jer.

Med mere end 10 års erfaring, har M2C bevist sig som eksperter i at udvikle fremragende kommunikations-produkter, inklusiv opsøgende kampagner, copywriting, indholds-skabelse, visuel identitet, strategi og administrering af sociale medier samt oversættelses-ydelser.

M2C tilbyder skræddersyede løsninger, designet til at bygge bro mellem kvalitet og prisstruktur, for at gøre det muligt for flere virksomheder at skabe succesfulde relationer med deres tilsigtede målgruppe.

M2C beskæftiger et kollektiv af evner fra et divercificeret og professionelt team, som dækker virksomheders behov indenfor kommunikation.

HVEM VI ER

Michelle Juel Larsen

Administrerende Direktør

  • Black LinkedIn Icon

Michelle sikrer kvaliteten via sin uddannelse på universitets-niveau i Teknisk Kommunikation fra Rensselaer Polytechnic i New York, samt mange års erfaring i kommunikations ledelse for højtprofilerede virksomheder som eksempelvis Stanford University, Princeton University og Ronald McDonald House Charities.

Michelle Juel Larsen
Dorottya Fabo

Dorottya har opnået akademiske grader i både Grafisk Design samt Digital Konceptudvikling, og tilfører sin egen stil af kreativ disciplin til sit arbejde med stor succes. Siden 2016 har hun været ansvarlig for produktionen af digitale og trykte materialer for mange af M2Cs kunder, fra den tidlige kreative fase til den færdige produktion.

Dorottya Fabo

Kreativ Manager

  • Black LinkedIn Icon
Paulina Rusnarczyk

Paulina bidrager med kreativitet til projekterne, takket være hendes passion for grafisk design samt viden, opnået ved at studere Design, Teknologi og Business i Aalborg. Hendes specialer er hjemmesidedesign, reklame promovering og sociale medier.

Paulina Rusnarczyk

Indholds-skabelses Medarbejder

  • Black LinkedIn Icon

M2C giver  virksomheder de værktøjer der behøves for at ekspandere og skabe succes.

M2C mission, vision, værdier

M2C stiler efter at være første-valget for små til mellemstore virksomheder, som har behov for effektive og økonomisk overkommelige kommunikations-strategier og løsninger.

kvik icon

KVIK

M2C imødekommer behændigt virksomheder ved at identificere smerte-punkter og hurtigt udvikle effektive løsninger.

gennemsigtighed icon

GENNEMSIGTIGHED

Uanset projektet, engagerer M2C sig i hæderlige processer som opretholder et åbent udbyder-til-klient forhold fra koncept til anmeldelse af færdigt produkt.

overkommelig icon

OVERKOMMELIG

M2C samarbejder med Jer om at udlægge en prisstruktur som er komfortabel og fleksibel.

mangfoldighed icon

MANGFOLDIGHED

Ved at sammenholde et differentieret, professionelt team fra hele globen, bringer M2C friske, innovative og tværkulturelle tankesæt til bordet, som hjælper Jeres virksomhed med at bygge broer over såvel kultur- samt generationskløfter.

originalitet icon

ORIGINALITET

M2C tilbyder virksomheder nye og kreative løsninger ved at tænke ud-af-boksen og udfolde unikke og spændende fremgangsmåder.