CASES

Tag et kig på noget af det arbejde vi har lavet for vores klienter i årenes løb. Bese vores kunder, dyk dybere ned i vores projekter eller læs hvad vores kunder har at sige om M2Communications.

VORES KUNDER

KLIK PÅ LOGOET FOR AT SE VORES PROJEKTER

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

VORES SENESTE PROJEKT

Revival

 

Authentic American Catering, with classic, regionally-inspired dishes from every region of the United States.

Deliverables: Logo Design, Website Development, Event flyer and Banners

UDTALELSER

M2Cs professionalisme og hurtige tempo får mig til at vende tilbage og hyre dem igen og igen. Jeg har arbejdet med Michelle i 4 år igennem 3 forskellige organisationer. Deres designs er moderne, rene og gennemtænkte og M2C er i stand til at forudse behovene for hvert enkelt projekt. Om det er ved at designe hvidbøger, case-studier, hjemmeside illustrationer, infografik, e-mail skabeloner eller andet, finder M2C glæde i arbejdet og det skinner igennem i det færdige produkt. Desuden har flere af mine kollegaer også arbejdet med Michelle og hendes team, og alle som én har givet lignende glorværdige tilbagemeldinger

Markedsførings Direktør hos Webgility

Christina Del Villar

Samarbejdet med Michelle er en rejse ind i den kreative proces. Michelle besidder de værktøjer samt den viden der skal til for at føre et projekt fra forberedelsesfasen og til implementering. Michelles evne til at skabe nye relationer, udskille unødvendige ideer og gribe andre, resulterer i engagerende materialer.

Ved at gøre brug af sine exceptionelle implementerings- og ressourcestyrings evner samt sans for detaljer, fik Michelle justeret og indbefattet vores brand efter globale standarter, og højnet det generelle kvalitets-niveau af RMHSs samlede trykte samt digitale produkter. Michelles særlige præg vil forblive hos RMHS langt ud i fremtiden.

Udøvende Assistent hos Ronald McDonald House i Stanford

Marsha Compagnoni

Michelle har et naturtalent for kommunikation og en evne til kortfattet at formulere komplekse ideer både verbalt og skriftligt. Hun holder sig opdateret på de seneste trends i PR, marketing og sociale medier samt adopterer de mest fremtrædende forretningsmetoder. Michelles energi og entusiasme er smittende. Hun vil være et Plus for enhver virksomhed som kræver passion, hurtig-tænkning og superbe kommunikationsevner.

Stanford University

John Williams

Jeg har samarbejdet med Michelle på adskillige komplekse hjemmeside projekter for flere forskellige organisationer. Michelle er en fornøjelse at arbejde med og hun udfører et fantastisk bro-bygger arbejde i kommunikationen mellem udvikler og kunde. Hendes gode øje for design kombineret med hendes dybe evne til at forstå teknologi omfatter en kombination som er sjælden at falde over. Jeg kan varmt anbefale Michelle til enhver organisation.

Aeronet Communications

Ben Fajen