Ronald McDonald

House Charities

Bay Area

M2C har været medvirkende til at levere digital og printet 'logistisk støtte' idet tre enheder: Ronald McDonald House at Stanford, Ronald McDonald House of San Francisco og Ronald McDonald House Charities of the Bay Area har slået sig sammen til én organisation, nu kendt som Ronald McDonald House Charities Bay Area (RMHC Bay Area). RMHC Bay Area opererer to Ronald McDonald Huse, heriblandt det 123-værelses store Hus i Stanford (pt det største Ronald McDonald Hus i verden) og det 11-værelses store Hus ved UCSF Benioff Børnehospital i San Francisco, og giver yderligere støtte igennem to Ronald McDonald Care Mobiles som tilbyder pædiatrisk tandpleje såvel som fortsat hospitaliserede behandlingsprogrammer.


M2C er i øjeblikket i gang med re-brandings processen af al print, digital og sociale medier pakke for RMHC Bay Area, og med at modificere de tre enheders hjemmesider så de kan eksistere indenfor én samlet struktur.

 

Projektleverancer

KAMPAGNER

INDHOLDS-OPRETTELSE

HJEMMESIDE UDVIKLING

GRAFISK DESIGN

SOCIALE MEDIER

VISUEL IDENTITET

KUNDE PROJEKTER

Klik nedenunder for at se projekt detaljer.

Vi fokuserer på at hjælpe  virksomheder med at vokse og nå deres fulde potentiale, og vi kan hjælpe Jer med opsøgende kampagner, copywriting, visuel identitet, styring af sociale medier og meget mere. 

Kontakt os

Følg os

USA 650.206.5656

9480 Løkken, Nordjylland

facebook icon
instagram icon
linkedin icon
issuu icon

Privacy Policy                Terms of Use

Copyright 2018 © M2Communications