Ronald McDonald

House at Stanford

Et af M2Cs længstvarende kundeforhold er med Ronald McDonald House of Stanford (RMHS) - en del af den internationale non-profit organisation Ronald McDonald House Charities (RMHC). RMHS er nu det største af de 338 huse som drives af RMHC i 57 land.

Da vi begyndte samarbejdet med RMHC, var deres medie-materiale et tilfældigt og ikke-globalt-kompatibelt sammensurium. På blot et halvt år, fik vi defineret og raffineret RMHS brand'et, øget kvaliteten af deres digitale og trykte rækkevidde, event og programmaterialer og udviklede omfattende, effektiv e-mail markedsføring og direkte kampagner, inklusiv den succesfulde gen-opfindelse af deres sidst-på-året fundraising kampagne til en værdi af 1 million $.

Ydermere gav vi RMHSs online tilstedeværelse et løft, ved at overtage ledelsen af deres hjemmesides ombygnings-projekt (i gang på nuværende tidspunkt) samt ved at implementere en strategi for sociale medier, som markant har øget engagementet hos målgruppen - alt sammen på et stramt budget.

 

Projektleverancer

KAMPAGNER

INDHOLDS-OPRETTELSE

MARKETING

AUTOMATISERING

HJEMMESIDE UDVIKLING

MARKETING STRATEGI

STORYTELLING

SOCIALE MEDIER

VISUEL IDENTITET

GRAFISK DESIGN

Vi fokuserer på at hjælpe  virksomheder med at vokse og nå deres fulde potentiale, og vi kan hjælpe Jer med opsøgende kampagner, copywriting, visuel identitet, styring af sociale medier og meget mere. 

Kontakt os

Følg os

USA 650.206.5656

9480 Løkken, Nordjylland

facebook icon
instagram icon
linkedin icon
issuu icon

Privacy Policy                Terms of Use

Copyright 2018 © M2Communications