VORES

PROCES

Her hos M2Communications er vi optagede af at hjælpe Jeres virksomhed med at nå Jeres målgruppe samt kommunikere på en effektiv og engagerende måde. Igennem vores simple 4-trins proces, afdækker vi Jeres virksomheds behov og hjælper Jer med at opfylde dem - uanset om I har brug for marketing kampagner, hjemmeside udvikling, styring af sociale medier eller andre af de mange ydelser vi tilbyder.

TRIN

M2C 4 trin proces

STRATEGI: Vi afdækker Jeres behov

Alle virksomheder er forskellige. Derfor tager vi os tid til at lære Jer at kende og finde ud af, hvad I gerne vil og hvad I har brug for. Vi analyserer Jeres nuværende marketing- og kommunikations-strategier (hvis altså de eksisterer), vi finder ud af hvilken målgruppe I gerne vil række ud til og vi udvikler en samlet strategi for Jeres virksomhed.

HANDLINSPLAN: Vi finder ud af, hvad der skal gøres

Med strategien på plads, kreerer vi en handlingsplan for hvordan Jeres virksomheds mål opnås. Vi gør brug af de allermest relevante og aktuelle disponible værktøjer.

IMPLEMENTERING: Vi gør det

Når vi har en handlingsplan som Jeres virksomhed er tilfreds med, går vi i gang. Vi lytter til Jeres samt Jeres målgruppes tilbagemeldinger, og justerer efter behov for at være sikre på at vores arbejde udføres så effektivt som muligt.

EVALUERING: Vi måler hvor godt det fungerede

Afslutningsvis kigger vi på alle de data vi har samlet igennem hele processen og evaluerer om der findes metoder til at forbedre og optimere den. På denne måde lærer vi hvordan vi bedst kan hjælpe Jeres virksomhed med fremtidige projekter.